Foto & Film wedstrijd de Mug 2014.

Ook dit jaar dagen we jullie weer uit voor het inzenden van een mooie foto. En naast de categorie foto is er ook een nieuwe categorie Film.
Voor beide categorieŽn is een aparte prijs te winnen.

De voorwaarden:

Categorie Foto
Per persoon mogen er 2 foto's worden ingezonden. De foto moet in 2014 zijn gemaakt. De foto heeft een directe relatie met het vliegvissen. De fotoís dienen voor 1 december 2014 bij de webmaster binnen te zijn.(liefst eerder)

Categorie Film
Per persoon mogen er maximaal 2 filmpjes worden ingezonden. De filmpjes mogen niet langer zijn dan 120 seconden. De filmpjes hebben een directe relatie met het vliegvissen. De filmpjes dienen voor 1 december bij de webmaster aanwezig te zijn. (liefst eerder) Aanlever mogelijkheden zijn per USB of je plaatst het filmpje op You tube en mailt de link. De filmpjes moeten in 2014 zijn gemonteerd/gemaakt. Via de website zullen de ingezonden fotoís en films te zien zijn.

Op 18 december zullen door middel van stemmen door de leden de winnaars bekend worden.

Doe je best en maakt er weer iets moois van.

Naar de foto's

Naar de films